Calendari laboral de Catalunya 2022 en PDF per a imprimir

Un any més, com sempre per aquestes dates com a assessoria d’autònoms i pimes, creem i et compartim el Calendari laboral de l’any 2022 basant-nos en els festius aprovats pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en aquest article et facilitem el Calendari laboral de Catalunya 2022 en PDF descarregable que va ser publicat mitjançant la seva pàgina web fa tan sols uns dies. Podràs descarregar-ho, imprimir-ho i personalitzar amb els festius locals del teu municipi, ja que compta amb totes les festivitats tant nacionals com de Catalunya aprovades i tan sols faltarà incloure les festes locals.

El calendari laboral de Catalunya 2022 preveu els següents dies festius:

 • 1 de gener: Any nou.
 • 6 de gener: Día de reis.
 • 15 d’abril: Divendres sant.
 • 18 d’abril: Dilluns de pasqua.
 • 6 de juny: Dilluns de Pasqua granada.
 • 24 de juny: Sant Joan.
 • 15 d’agost: Assumpció de la verge.
 • 12 d’octubre: Festa Nacional d’Espanya.
 • 1 de novembre: Tots els sants.
 • 6 de desembre: Día de la constitució espanyola.
 • 8 de desembre: Inmaculada concepció.
 • 26 de desembre: Sant Esteban.

Davant qualsevol dubte que vulguis plantejar-nos, recorda que pots enviar-nos els teus comentaris i t’ajudarem en tot el possible, i si t’interessen qualsevol dels nostres serveis com a Assessoria fiscal, laboral i comptable en online o presencialment, visita la nostra pàgina i contacta amb nosaltres.

Calendari laboral de Catalunya 2022 amb 12 dies festius d'àmbit català:

Les festivitats de l’any 2022 per a Catalunya van ser publicades mitjançant el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en l’Ordre EMT/138/2021, de 25 de Juny, per la qual s’estableix el calendari oficial de festes laborals per a l’any 2022.

Si tens qualsevol dubte sobre el calendari laboral de Catalunya 2022 pots consultar-nos a través dels comentaris o contactant amb nosaltres, et respondrem al més aviat possible i si vols descarregar-lo per a imprimir només hauràs de fer-ho des del botó superior. Recorda que els únics dies festius que no apareixen en el calendari són els de les festes locals, els quals hauràs d’afegir manualment, quant a la resta, està tot preparat perquè puguis personalitzar-ho al teu gust, gràcies per comptar amb nosaltres, esperem que puguis planificar perfectament el teu calendari laboral de 2022 i que sigui un gran any per a tots.

Si aquest article t’ha resultat d’ajuda, no oblidis subscriure’t a nostra newsletter, d’aquesta manera quan publiquem un nou contingut t’avisarem i no et perdràs res, pots visitar els nostres articles de laboral aquí.

Si t’hem ajudat, comparteix-ho 🤓✌️

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Aquest article és merament divulgatiu i tracta, amb caràcter general, tant la normativa/s corresponent com els pressupostos bàsics interns en la mateixa a la data de la seva publicació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

¡Suscríbete a nuestros artículos!

No vamos a ser pesados, solo te avisaremos cuando publiquemos nuevos contenidos de calidad que te sean útiles.

¿Cuándo te viene bien que te llamemos?

Si nuestra sección de preguntas frecuentes no te ha dado una respuesta o quieres contactar con nosotros solo tienes que enviarnos tus datos y la mejor hora a la que te podamos llamar.

¿Tienes alguna duda? Te ayudamos

Si nuestra sección de preguntas frecuentes no te ha dado una respuesta o quieres contactar con nosotros solo tienes que enviarnos tus datos y contarnos lo que necesitas.